Top

Africa Collage Dieren Kindershirt (op=op!)

  • Africa Collage Dieren Kindershirt (op=op!)
  • Africa Collage Dieren Kindershirt (op=op!)
21,00
S
M
L
XL

OP = OP!

The Mountain stopt met de productie van dit shirt. Maar omdat de voorraad uitlopend is, bestaat de kans dat hij bij The Mountain nog aanwezig is. Informeer bij ons VÓÓR je besteld en wellicht sla je je slag nog voordat dit shirt nooit meer te krijgen is!

Afrika Collage

Een Afrika Collage (Africa Collage) van wilde dieren als de leeuw, zebra, neushoorn, giraffe en olifant op de Afrikaanse savanne met de karakteristieke baobab op de achtergrond.

Kies voor een uniek dierenshirt
Met de dierenshirts, fantasyshirts en funshirts van The Mountain kies je voor een uniek en verbluffend gedetailleerd design!
Het handgekleurde ontwerp wordt IN (dus niet op) het shirt geprint met milieuvriendelijke en watervaste inkt. De zorgvuldige afwerking en voelbaar zachte kwaliteit garandeert een optimaal draagcomfort. Gemaakt van 100% katoen en strijkbare print.

Bestel direct
Dit shirt is verkrijgbaar in 5 maten voor volwassenen (S-3XL) en 4 maten voor kinderen (S-XL). Kijk voor informatie over de maten in de bijbehorende maattabel.

Speciaal voor jou halen we de shirts van The Mountain uit de Verenigde Staten. Je ontvangt het shirt de 2e dinsdag na je (betaalde) bestelling, mits op voorraad (we laten altijd direct weten mocht er iets niet leverbaar zijn).