Top

Moose Elandshirt (op=op!)

  • Moose Elandshirt (op=op!)
  • Moose Elandshirt (op=op!)
29,00
S
M
L
XL
XXL

OP = OP!

The Mountain stopt met de productie van dit shirt. Maar omdat de voorraad uitlopend is, bestaat de kans dat hij bij The Mountain nog aanwezig is. Informeer bij ons VÓÓR je besteld en wellicht sla je je slag nog voordat dit shirt nooit meer te krijgen is!

Geweldig design!

Met dit shirt heb je een opvallend product van The Mountain om je lijf; met een prachtig gedetailleerd design en voelbare kwaliteit!

Kies voor een uniek shirt
Met de dierenshirts, fantasyshirts en funshirts van The Mountain kies je voor een uniek en verbluffend gedetailleerd design!
Het handgekleurde ontwerp wordt IN (dus niet op) het shirt geprint met milieuvriendelijke en watervaste inkt. De zorgvuldige afwerking en voelbaar zachte kwaliteit garandeert een optimaal draagcomfort. Gemaakt van 100% katoen en strijkbare print.

Bestel direct
De shirts vallen groot, kijk ALTIJD in de maattabel (bij de foto's of bij info). Meet een shirt wat lekker zit en kies een bijbehorende maat. Je ontvangt het shirt de 2e dinsdag na je (betaalde) bestelling, mits op voorraad (we laten altijd direct weten mocht er iets niet leverbaar zijn).