Top

Greyhound Born To Run Honden Shirt (op=op!)

12% Korting
  • Greyhound Born To Run Honden Shirt (op=op!)
  • Greyhound Born To Run Honden Shirt (op=op!)
€ 33,00
29,00
S
M
L
XL
2XL

OP = OP!

The Mountain stopt met de productie van dit shirt. Maar omdat de voorraad uitlopend is, bestaat de kans dat hij bij The Mountain nog aanwezig is. Informeer bij ons VÓÓR je besteld en wellicht sla je je slag nog voordat dit shirt nooit meer te krijgen is!

Geweldige Windhond van Dean Russo!

Met dit vrolijk gekleurde shirt van The Mountain heb je een opvallend product om je lijf, zowel qua productie als print, wat een ontwerp is van de pop-art-kunstenaar én asielhondenvoorvechter Dean Russo. De liefde voor de dieren spat van het shirt af. Een deel van de opbrengst van zijn shirts gaan naar de Best Friends Animal Sanctuary.

Bestel direct zo'n uniek hondenshirt
De dierenshirts, fantasyshirts en funshirts van The Mountain zijn niet zomaar shirts; de designs en kwaliteit zijn uniek. Lees er meer over bij de shirtinformatie.

De shirts vallen groot, kijk ALTIJD in de maattabel (bij de foto's of bij info). Meet een shirt wat lekker zit en kies een bijbehorende maat. Mocht het bestelde shirt onverhoopt niet op voorraad zijn, laten we dit direct weten. Vragen over maat, model, levering of iets anders? Laat het ons weten.