Top

Pounce Princess Leia Cat Katten Shirt

  • Pounce Princess Leia Cat Katten Shirt
  • Pounce Princess Leia Cat Katten Shirt
  • Pounce Princess Leia Cat Katten Shirt
29,00
S
M
XL
XXL

Pounce Princess Leia Cat, door Seth Casteel

Dit bijzondere kattenshirt heeft een ontwerp van de bekroonde fotograaf Seth Casteel.

In februari 2012 werd Seth's serie van foto's met honden in zwembaden een internetsensatie, die meer dan 100 miljoen mensen in minder dan 24 uur bereikten. Deze plotselinge aandacht resulteerde in een boek met meer dan een half miljoen exemplaren in de hele wereld. Underwater Dogs is uitgegroeid tot een van de best verkopende fotoboeken aller tijden!

De gehele collectie toont opvallende en prachtige beelden van honden die door het oppervlak van het water breken en de Pounce-serie: katten die door de lucht springen van vreugde. Bekijk de hele collectie van Seth Casteel.

Bestel direct zo'n uniek kattenshirt
De dierenshirts, fantasyshirts en funshirts van The Mountain zijn niet zomaar shirts; de designs en kwaliteit zijn uniek. Lees er meer over bij de shirtinformatie.

De shirts vallen groot, kijk ALTIJD in de maattabel (bij de foto's of bij info). Meet een shirt wat lekker zit en kies een bijbehorende maat. Mocht het bestelde shirt onverhoopt niet op voorraad zijn, laten we dit direct weten. Vragen over maat, model, levering of iets anders? Laat het ons weten.