Top

Abyssinian Tanktop (op=op!)

15% Korting
  • Abyssinian Tanktop (op=op!)
  • Abyssinian Tanktop (op=op!)
  • Abyssinian Tanktop (op=op!)
€ 37,50
32,00
S
M
L
XL

OP = OP!

The Mountain stopt met de productie van dit shirt. Maar omdat de voorraad uitlopend is, bestaat de kans dat hij bij The Mountain nog aanwezig is. Informeer bij ons VÓÓR je besteld en wellicht sla je je slag nog voordat dit shirt nooit meer te krijgen is!

Unieke tanktop

Voor de echte kattenliefhebbers is deze prachtige tanktop van The Mountain een opvallend product, zowel qua productie als print. De abessijn kijkt je indringend aan! Het is een ontwerp van de pop-art-kunstenaar én asielhondenvoorvechter Dean Russo. De liefde voor de kat spat van het shirt af. Een deel van de opbrengst van zijn shirts gaan naar de Best Friends Animal Sanctuary.

Bestel direct zo'n unieke tanktop
De tanktop is voor heren en dames, met loose fit en uitgesneden nek. De dierenshirts, fantasyshirts en funshirts van The Mountain zijn niet zomaar shirts; de designs en kwaliteit zijn uniek. Lees er meer over bij de shirtinformatie.

De kleding valt groot, kijk ALTIJD in de maattabel. Meet een shirt wat lekker zit en kies een bijbehorende maat. Mocht het bestelde shirt onverhoopt niet op voorraad zijn, laten we dit direct weten. Vragen over maat, model, levering of iets anders? Laat het ons weten.